Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak a 450 g)
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 pakket pastagroente (500 g)
- 2 teentjes knoflook
- 4 eieren
- 3 eetlepels halfvolle melk
- 2 blikjes rode zalm (a 213 g)
Instructies
- Bladerdeeg volgens aanwijzingen op verpakking ontdooien.
- Oven op 200 °C voorverwarmen.
- In braadpan margarine verhitten en groente 5 min. zachtjes bakken.
- Knoflook erboven uitpersen en meebakken.
- Eieren met melk en zout en peper naar smaak loskloppen.
- Van zalm graatjes en vel verwijderen.
- Zalm door groente scheppen en royaal met zout en peper op smaak brengen.
- Taartvorm met deeg bekleden.
- Groente-zalmmengsel over bodem verdelen.Eimengsel erover schenken.
- Taart in midden van oven in ca. 35 min. gaarbakken.
Lekker met tomaten- of komkommersla.