• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to footer

Sniederke.nl

Lekkere recepten en meer..

  • Home
  • Recepten
  • Nav Social Menu

    • Email
    • Instagram
You are here: Home / Recepten / Hoofdgerecht / Hartige taart met zalm

Hartige taart met zalm

27 november 2017 by Sjoerd Smeets

Ingrediënten

  • 6 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak a 450 g)
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 pakket pastagroente (500 g)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels halfvolle melk
  • 2 blikjes rode zalm (a 213 g)

 

Instructies

  1. Bladerdeeg volgens aanwijzingen op verpakking ontdooien.
  2. Oven op 200 °C voorverwarmen.
  3. In braadpan margarine verhitten en groente 5 min. zachtjes bakken.
  4. Knoflook erboven uitpersen en meebakken.
  5. Eieren met melk en zout en peper naar smaak loskloppen.
  6. Van zalm graatjes en vel verwijderen.
  7. Zalm door groente scheppen en royaal met zout en peper op smaak brengen.
  8. Taartvorm met deeg bekleden.
  9. Groente-zalmmengsel over bodem verdelen.Eimengsel erover schenken.
  10. Taart in midden van oven in ca. 35 min. gaarbakken.

Lekker met tomaten- of komkommersla.

Deel dit recept:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Skype
  • Print

Filed Under: Hoofdgerecht, Nederlands Tagged With: oven, quiche

Previous Post: « Hartige taart met gerookte kip en courgette
Next Post: Hemelse modder »

Reader Interactions

Filter by Tag

amerikaans bier bloemkool boerenkool bonen bouillon champagne duif feta frans gehakt grieks hamburger hongaars ijs indonesisch italiaans kaas kip maaltijdsalade mexicaans mozzarella ossehaas oven ovenschotel pasta pinda pizza quiche rijst salade shoarma soep spek stoofvlees taco tagliatelle tomaat tomaten tonijn varken vegetarisch vis witlof zalm

Footer

Beheer

  • Inloggen
  • Berichten RSS
  • Reacties RSS
  • WordPress.org

Populaire berichten & pagina’s

  • Poulet a la bonne femme

Meest recente berichten

  • Kip in romige Biersaus
  • Enchiladas met kidneybonen
  • Portsaus
  • Couscoussalade
  • Gekruide lamskoteletten

Copyright © 2019 · Foodie Pro & The Genesis Framework