• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to footer

Sniederke.nl

Lekkere recepten en meer..

  • Home
  • Recepten
  • Nav Social Menu

    • Email
    • Instagram
You are here: Home / Recepten / Dressings en sauzen / Pizzasaus

Pizzasaus

30 november 2017 by Sjoerd Smeets

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1-2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blik tomaten (400 gram)
  • ½ theelepel oregano (of italiaanse kruiden)
  • zout en peper

 

Instructies

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook
  2. Doe de olijfolie in een steelpan en fruit de ui en knoflook op een laag vuur 2-3 minuten. Zorg dat de ui en knoflook niet verkleuren
  3. Voeg de tomaten met sap en de oregano toe
  4. Breng het mengsel aan de kook
  5. Draai het vuur iets lager en laat de saus zonder deksel pruttelen tot hij dik en geurig is (ongeveer 20 minuten)
  6. Pureer de saus met een staafmixer
  7. Breng op smaak met zout en peper

Deel dit recept:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Skype
  • Print

Filed Under: Dressings en sauzen, Nederlands

Previous Post: « Hemelse modder
Next Post: Thousand Island Saus »

Reader Interactions

Filter by Tag

amerikaans bier bloemkool boerenkool bonen bouillon champagne duif feta frans gehakt grieks hamburger hongaars ijs indonesisch italiaans kaas kip maaltijdsalade mexicaans mozzarella ossehaas oven ovenschotel pasta pinda pizza quiche rijst salade shoarma soep spek stoofvlees taco tagliatelle tomaat tomaten tonijn varken vegetarisch vis witlof zalm

Footer

Beheer

  • Inloggen
  • Berichten RSS
  • Reacties RSS
  • WordPress.org

Populaire berichten & pagina’s

  • Poulet a la bonne femme

Meest recente berichten

  • Kip in romige Biersaus
  • Enchiladas met kidneybonen
  • Portsaus
  • Couscoussalade
  • Gekruide lamskoteletten

Copyright © 2019 · Foodie Pro & The Genesis Framework