• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de voettekst

Sniederke.nl

Lekkere recepten en meer..

  • Home
  • Recepten
Je bent hier: Home / Recepten / Zuurvlees

Zuurvlees

Details

Aantal personen: 4
Voorbereiding: 5 min
Koken: 2u 30min
Totaaltijd: 2u 35min
Keuken: Limburgs

Ingrediënten

  • 1 kg runderpoulet
  • 4 dikke uien, gesnipperd
  • 4 laurierblaadjes
  • 3 el azijn
  • 3 el ketjap
  • 1 el appelstroop
  • 3 schijfjes peperkoek
  • Peper naar smaak..

Instructies

  1. Vlees aanbraden, uien erbij en meebraden.
  2. Azijn, ketjap, peper en laurierblaadjes erbij doen.
  3. Aanvullen met water dat net alles onder water staat.
  4. 0,5 uur sudderen met deksel op de pan.
  5. Appelstroop toevoegen en door laten sudderen voor 2 uur.
  6. Aan het einde de peperkoek erbij en de saus een beetje laten inkoken.

Deel dit recept:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Skype
  • Print

Footer

Tags

amerikaans bloemkool boerenkool bonen bouillon champagne dressing duif feta frans gehakt grieks hamburger hongaars ijs indonesisch italiaans kaas kip maaltijdsalade mexicaans mozzarella nasi ossehaas oven ovenschotel pasta pinda pizza quiche rijst salade shoarma soep spek stoofvlees taco tomaat tomaten tonijn varken vegetarisch vis witlof zalm

Copyright © 2018 · Sjoerd Smeets · Log in