Amuse:
Voorgerecht:
Bijgerecht:
- Aardappeltaart met feta
- Champagne spoom
- Gegratineerde bloemkool met tomaten
- Griekse tomaten rijst
- Pizzadeeg
- Turkse Pilav
Soep:
Dressings en sauzen:
Hoofdgerecht:
- Boerenkoolquiche
- Cheese Nachos
- Duvelskesvleisj
- Flammküchen
- Gegratineerde penne met tonijn
- Gehakttaart met nasikruiden
- Goulash
- Hartige taart met gerookte kip en courgette
- Hartige taart met zalm
- Hollandse maaltijdsalade met spekrepen
- Hongaarse goulash
- Keftedes
- Mediterrane maaltijdsalade
- Ossobuco
- Ovenschotel met witlof en vis
- Paella met kip en gambas
- Pannenkoekentaart met brie en honing
- Pasta con Pesto e patate
- Pasta spekjes taart
- Penne met asperges en zalm
- Pilav
- Pittige tacotaart
- Poulet a la bonne femme
- Prei-shoarmaquiche
- Roergebakken kip met gember en honing
- Shoarmaschotel
- Sloppy Joe
- Spinazietaart
- Stifado
- Stoofvlees met La Trappe Quadrupel
- Tagliatelle met champignons en witlof
- Tarte tatin van witlof met feta
- Varkenshaas in Jeneverbessensaus
- Vlaams stoofvlees
- Zalmragout
- Zuurvlees